Winterstop

Eigenlijk kennen we niet echt een winterstop. Het is meer dat we de trainingen aanpassen aan de condities van het veld. In de winter stoppen we ook niet met het uitlaten van onze honden, toch? Natuurlijk is het plezieriger om te trainen met mooi weer en met een zonnetje. Maar in de wintertijd kun je prima wat kleinere oefeningen doen en de puntjes op de i zetten. Wanneer het bijvoorbeeld gaat om het trainen van specifieke hindernissen zoals de band bij de behendigheid. Of het vooruit sturen bij de hoopers en de behendigheid.

Als het veld te glad is, of de condities te veel risico’s geven op blessures bij zowel de honden als de baasjes dan worden de lessen afgelast via de verschillende Whatsapp groepen. Ook nu de kerst voor de deur staat stemmen de trainers met de hondenbaasjes af tot wanneer de lessen doorlopen. Voor de meeste hondensporten zullen deze week de laatste lessen van het jaar worden gegeven. De gedragscursussen gaan nog een week door.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe. En denk aan de dieren! Hopelijk weer iets minder vuurwerk dan afgelopen jaar.

Wil je in 2023 ook met je hond gaan trainen. Meld je dan snel aan voor een gedragscursus of een hondensport. Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar. Je kunt je via onderstaande button aanmelden.


Inschrijven