Wintercompetitie

Ook aankomende winter is het team van Hondensport Nieuw-Vennep geselecteerd om deel te nemen aan alweer de zestiende wintercompetitie 2020/2021. Het uitgangspunt is dat er tegen november geen beperkingen meer zijn vanwege Corona en dat daarmee de Wintercompetitie doorgang kan vinden.


De ranking van de teams wordt na elke wedstrijd bijgewerkt dit kun je hier vinden.


De competitie bestaat uit een serie van vier voorronde-wedstrijden en een finale. De wedstrijden worden in de periode van november 2020 tot en met maart 2021 in maneges gehouden. Dit aankomende seizoen zijn er 3 groepen: Midden, Zuid en Noord. De finale wordt op zaterdag 13-03-2021 in Laag-Soeren georganiseerd.

Ons deelnemende team ‘Nieuw-Vennepse Pretletters‘ heeft dit jaar een volledige bezetting van 6 combinaties. Dit zijn Elly met Ami, Floor met Pim, Desiree met Milou. Daphne met Nami (debutant), Stefan met Loki en Leon met Tracy (debutant). Anuschka zal het team ook deze competitie weer ondersteunen en coachen. We duimen voor jullie dat de beperkende maatregelen komen te vervallen en jullie voor de ‘wall of fame’ 2020/2021 kunnen strijden.