Wedstrijd weekend

We hebben een fijn behendigheidsweekend achter de rug. Met mooi weer en we zijn zelfs in de prijzen gevallen. De wedstrijdlopers van Stichting Hondensport Nieuw-Vennep hebben in het weekend van 17 en 18 juli één of meer wedstrijden gelopen bij KC Amsterdam. Met alle aanpassingen en een coronaprotocol mochten de wedstrijden doorgaan en is er succesvol en met veel plezier gelopen. Na een periode van ‘stilstaan’ was het top om weer deel te nemen aan een wedstrijd en met elkaar een leuke dag of weekend te hebben.

Desiree won een derde prijs met Milou bij de jumping. Gefeliciteerd! Elly met Ami behaalde een zogenaamd “U-tje” (Uitstekend) erbij op het vaste parcours, top! Iedereen is trots op hun rondjes en fijn dat het zo goed is gegaan al kunnen we niet op alle runs in de prijzen vallen. Daphne en Nami hadden één van hun eerste wedstrijd. Nami heeft de raakvlakken allemaal super gedaan en moet natuurlijk nog wennen. De ring kan nog best spannend zijn. Zeker als er dan toch honden langs de ring staan die daar niet mochten zitten of staan. Hier kunnen de honden in het parcours op reageren waaronder onze Jolly van Annemiek. Door je niet aan de regels te houden kun je de concurrentie helaas dus uitschakelen. Stefan met Loki waren sterk maar niet snel genoeg om de Shelties de baas te zijn. Maar met de volle aandacht voor het parcours en de baas heeft Loki de ring niet verlaten en is hij geen broodje eiersalade bij deze of gene gaan scoren.

Goede successen dus voor iedereen die gelopen heeft, ook voor Floor met Pim. Het was met 25 graden prachtig weer en voor sommige misschien al te warm. De honden en baasjes hebben allemaal goed hun best gedaan. Daarna lekker uitrusten. Foto’s van het weekend vind je hier.