Een mooi weekend

Hoogerheide

Afgelopen weekend was er zowel een agility wedstrijd in Hoogerheide als ook in Heerhugowaard. Officieel aangemeld bij de Raad van Beheer. In Hoogerheide was het een indoor wedstrijd in een mooie hal met een tapijtvloer. Desiree liep daar met haar hond Milou op de zaterdag en Stefan liep met zijn hond Loki in Heerhugowaard op zondag. Milou deed het super op de jumping. Hier hebben zij geen zogenaamde u-tjes (uitmuntend) meer voor nodig om te kunnen promoveren. Dit parcours heeft ze dan ook gebruikt om lekker wat dingen te proberen, durven te wisselen bijvoorbeeld. Het vaste parcours ging als een trein, zo snel dat Milou de band voorbij rende met het zicht op de finish. Een leuke leerzame wedstrijd. Het ging lekker dus Desiree was super tevreden en trots op Milou. En wij natuurlijk sowieso!

Heerhugowaard

De wedstrijd in Heerhugowaard was buiten op gras. Het was prima weer en dus had iedereen er zin in. Vele tenten werden weer opgezet en er werd gelopen in twee ringen. Het parcours was leuk en uitdagend. De toestellen stonden relatief dicht op elkaar. De jumping ging volgens Stefan vlekkeloos totdat… iets of iemand je hond afleidt. Helaas mogen mensen met hun honden nog steeds bij wedstrijden tegen de ring staan. Het vaste parcours ging goed en ook was Loki lekker snel. De tunnel lag onder de schutting en de palen kon je het beste aan de andere kant lopen. Met 8 Shelties tussen het deelnemers veld had Stefan niet verwacht een 1e plaats te halen. Toch mocht hij voor Loki een prachtig rozet in ontvangst nemen. Waarvan we graag met jullie een foto delen. 

Goed gedaan Desiree, Milou. Stefan en Loki.

Hondensport

Lijkt het je ook leuk om met je hond te gaan sporten. kijk dan eens op onze pagina met verschillende leuke hondensporten waaraan je kunt deelnemen. Of schrijf je hieronder direct in!


Inschrijven