Vrijwilliger

Bij Stichting Hondensport Nieuw-Vennep hoef je geen lid te zijn om deel te nemen aan een cursus of aan het sporten met je hond. De stichting ontvangt dan ook geen inkomsten vanuit abonnementen en/of een lidmaatschap. Er is daardoor minder geld beschikbaar voor het onderhoud van de gebouwen en het terrein. Onze vrijwilligers helpen gelukkig vaak een handje mee. Vele handen maken licht werk! Vaak zijn de noodzakelijke klussen door het doen van gezamenlijke activiteiten zo geklaard.

Wil jij naast het volgen van een cursus of het sporten met je hond ook mee(r) doen? Meld je dan aan als ‘vriend van de stichting’ en neem deel aan gezamenlijke vrijwilligers activiteiten die we van tijd tot tijd organiseren.

Na jou aanmelding wordt je toegevoegd aan de WhatsApp groep ‘vrijwilligers’. We zien je graag bij de activiteiten. Maar natuurlijk alleen wanneer het jou uitkomt! Makkelijk toch?

Doe je mee? Meld je dan aan door ons een email te sturen.

Het Oranje Fonds organiseert ieder jaar in maart NLdoet. Met de grootste vrijwilligersactie van Nederland willen ze iedereen op een laagdrempelige manier laten ervaren hoe leuk het is om je voor een ander in te zetten. Op deze dag proberen we al onze vrijwilligers te verzamelen voor het doen van verschillende klussen bij Stichting Hondensport Nieuw-Vennep.