Succesvolle cursus

De Basiscursus Hondensport is een succes! De eerste groep is al op de helft van deze nieuwe cursus. De honden zijn samen met hun baasjes super goed bezig. Je ziet wekelijks de vooruitgang en dat vinden wij natuurlijk fijn om te zien. Hoogtesprongen, de band, de tunnel, hoopers en het speed parcours zijn in basis aangeleerd. Voor de komende weken staan de andere toestellen en hondensportactiviteiten op het programma. We zullen afsluiten met een leuk debutantenparcours.


Na de cursus hopen we natuurlijk dat de baasjes en hun honden zo enthousiast zijn dat zij zich aanmelden om regulier deel te nemen aan één van de hondensporten. Wekelijks om te trainen aan meer skills en vaardigheden voor zowel de hond als de baas. Op maandagavond zijn er mogelijkheden om recreatief deel te nemen aan de behendigheid, maar ook op zaterdagochtend. De combisport is op donderdagavond en de hoopers op zaterdagmiddag. Kijk hier voor het volledige lesrooster van alle cursussen en hondensporten.


Wil je mogelijk mee gaan doen aan wedstrijden dan kun je trainen in een gevorderde (wedstrijdgroep) op zaterdagochtend. Het sporten met je hond is en blijft ontzettend leuk. Je hond kan zijn energie volop kwijt bij de behendigheid, hoopers of combi-sport en ook jij bent als baas lichamelijk actief bezig met je hond.
Heb je ook interesse om deel te nemen aan de basis cursus hondensport schrijf je dan hier in of klik op de button hieronder.

Tot ziens bij Stichting Hondensport Nieuw-Vennep.


Inschrijven