Steun ons

Clubshirt:
Wedstrijdsporters van Stichting Hondensport Nieuw-Vennep spelen in het clubshirt “Erima-Squad Polo”. Bedrukt met het vernieuwde 2022 logo. Het clubshirt is niet verplicht maar het wordt op prijs gesteld wanneer onze sporters uniform herkenbaar zijn op de wedstrijdvelden en zo hun steun en promotie van de Stichting Hondensport Nieuw-Vennep uiten. Heb je nog geen clubshirt? Of wil je als niet wedstrijdspeler de stichting steunen en ook nog eens een fijne sportpolo hebben? bestel dan je eigen clubshirt?

Het logo wordt in het zwart met wit op de achterzijde van het clubshirt bedrukt.

Verkoop clubshirt:
Het bedrukte clubshirt is te bestellen via onderstaande bestelknop. De Squad Polo is sportief en chic voor sport en vrije tijd. Kwalitatief gemaakt van licht en zacht functioneel materiaal (100% polyester). De polokraag heeft een blinde knoopsluiting. De luxe polo kost Euro 48,50 inclusief het bedrukken. Kies voor het getailleerde dames model of het heren model.

Bestelpagina

Borduurstudio Gerda:
Borduurstudio Gerda is trotse sponsor van Stichting Hondensport Nieuw-Vennep en heeft een atelier aan huis, gespecialiseerd in het bedrukken en/ borduren van sportkleding en meer. De stichting kan hier terecht voor het bedrukken van het clubshirt. De verkregen korting voor het bedrukken van de clubshirts komt ten goede van de stichting. Zo helpen wij elkaar.