Steun ons

Clubshirt:
Wedstrijdsporters van Stichting Hondensport Nieuw-Vennep spelen in het clubshirt “Erima-Squad Polo”. Bedrukt met het vernieuwde 2020 logo. Het clubshirt is niet verplicht maar het wordt op prijs gesteld wanneer onze sporters uniform herkenbaar zijn op de wedstrijdenvelden en zo hun steun en promotie van de Stichting Hondensport Nieuw-Vennep uiten. Heb je nog geen clubshirt? Of wil je als niet wedstrijdspeler de stichting steunen en ook nog eens een fijne sportpolo hebben? bestel dan hier jouw clubshirt?

Het logo wordt in het zwart met wit op de achterzijde van het clubshirt bedrukt.

Verkoop clubshirt:
Het clubshirt is verkrijgbaar bij de Yoursportshop webwinkel. De kosten voor het shirt staan op hun website. Kies voor het dames of heren model en voor de kleurencombinatie Rood, zwart en wit. Je kunt voor de juiste maat de maattabel gebruiken. De Erima sportpolo is sportief en chic voor sport en vrije tijd. Let op het kunnen kiezen van de kleuren combinatie werkt op pc en laptop en tablet maar helaas niet op een mobiele telefoon.

Borduurstudio Gerda:
Borduurstudio Gerda is trotse sponsor van Stichting Hondensport Nieuw-Vennep en heeft een atelier aan huis, gespecialiseerd in het bedrukken en/ borduren van sportkleding en meer. De stichting kan hier terecht voor het bedrukken van het clubshirt. De verkregen korting voor het bedrukken van de clubshirts komt ten goede van de stichting. Zo helpen wij elkaar.

Wanneer je het shirt in huis hebt breng je het naar Borduurstudio Gerda. Laat er voor € 12,50 jouw clubshirt van maken. Het adres is: Hillegommerdijk 347 in Beinsdorp (vlak voor de ophaalbrug)

Mail Gerda voor een afspraak