Steun ons

Draag je de Stichting Hondensport Nieuw-Vennep een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met veel vormen van hulp enorm blij!

Er zijn verschillende manieren om ons te steunen:

Doneren:
Het beroep op onze vrijwilligers neemt toe. Daarmee wordt hun opleiding steeds belangrijker. Ook hebben sporttoestellen en trainingsattributen geen eeuwig leven. Dankzij donateurs kunnen we onze vrijwilligers opleiden en blijven de materialen en toestellen goed onderhouden. Steun je ons ook? Kies hieronder vrij het bedrag dat je wilt doneren en betaal eenvoudig en veilig online met alle bekende betaalmethodes via iDeal/Mollie. Het minimale bedrag dat je kunt doneren is Euro 5. Wij zijn je hiervoor zeer dankbaar. Dus dank je wel!

Ik doneer graag € -

Er komen binnenkort ook weer nieuwe projecten aan om de zichtbaarheid van Stichting Hondensport Nieuw-Vennep te verbeteren. Ook voor deze projecten is geld en dus je steun nodig. De nieuwe projecten zullen we kenbaar maken via de nieuwsberichten. Dit met een link naar deze pagina om direct te kunnen doneren als je dat wilt.

Hoe je ons nog meer kunt steunen? Kijk op de volgende pagina en bestel ons nieuwe 2020 zomer clubshirt.