Start Puppycursus

Natuurlijk kun je in een boek lezen hoe je een pup moet opvoeden, maar het is veel leuker om naar een puppycursus te gaan. Bovendien heeft dat een aantal voordelen.

Tijdens een puppycursus kan je hondje kennismaken met pups van andere rassen: een Bouvier-pup is nu eenmaal groter en “lomper” dan een Pekingees-pup. Op deze manier leren de honden met elkaar omgaan zonder dat er onbedoeld de brute kracht van volwassen honden aan te pas komt. Daarnaast kun je op de puppycursus met andere eigenaren ervaringen uitwisselen.

Op de puppycursus leer je hoe je spelenderwijs het jonge hondje een aantal basisvaardigheden kunt bijbrengen zoals zitten, liggen, komen, netjes meelopen zonder te trekken en tandjes laten zien.

Op maandag 17 april om 19:00u start er weer een nieuwe cursus.

Op de puppycursus kun je alle vragen stellen die in de loop van de eerste weken bij je opkomen. Van dingen over de voeding, zindelijk maken, vernielzuchtig gedrag, alleen laten tot aan hoe lang de jonge hond per dag uitgelaten mag worden. Samen met de instructeur kun je vroegtijdig gedrag onderkennen dat later tot problemen zou kunnen leiden en dit met zachte hand in goede banen leiden.

Wil je meedoen schrijf je dan in. Na het invullen van het inschrijfformulier nemen we contact met je op.


Inschrijven