Sportdag 2023

Hoewel het de afgelopen twee dagen behoorlijk regende waren de weergoden ons toch een klein beetje goed gezind vandaag. Met dank aan de dames van de behendigheidsgroep van woensdagavond waar het idee en initiatief begon.

Met de inzet van een fijne groep vrijwilligers hebben we vandaag een wedstrijdrondje opgezet waarbij zowel een vastparcours als een jumping door de honden afgelegd moest worden. Super leuk om te zien wat de honden en hun baasjes afgelopen jaar allemaal weer geleerd hebben. Een wedstrijd setting maakt het toch ook nog eens extra lastig met al die prikkels en afleidingen. Alle deelnemers mogen oprecht trots zijn. Zelfs het zonnetje ging nog even schijnen.

Tijdens de sportdag 2023 zijn er ook foto’s genomen. Marcel van den Bos van Marcel van den Bos Fotografie was de gehele ochtend aanwezig om mooie actiefoto’s te maken. De foto’s zijn te bestellen door op de rode button bestelpagina te drukken op de websitepagina fotografie.

Met veel gezelligheid hebben de verschillende groepen die met hun hond behendigheid doen met elkaar kennis gemaakt. De motivatie om een goed rondje neer te zetten was hoog en een aantal hebben een leuke prijs gewonnen. Maar deelnemen is bij onze hondenschool belangrijker dan winnen. Alle deelnemers kregen dan ook wat lekkers voor hun hond en er waren broodjes kroket en andere versnaperingen.

Moe en voldaan naar huis! Vrijwilligers, sponsors, Marcel van den Bos en alle deelnemers bedankt dat jullie van deze ochtend tot een groot plezier hebben gemaakt.