Seizoen 2023

Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil zeggen ze wel eens. Eind januari 2023 zijn de gedragscursussen al weer begonnen maar om te sporten is het veld nog niet voldoende stevig. Vorige week is wel de nieuwe Basiscursus hondensport begonnen. Zij hebben niet het halve veld nodig maar leren de toestellen één voor één aan, op een klein stukje van het veld. Ook is de reguliere les behendigheid op de woensdagavond en zaterdagmorgen begonnen. Niet met verschillende toestellen in een parcours maar met een workshop palen.

Tijdens deze workshop wordt het aanleren van de palen verbetert. Het doel is dat de hond de palen leuk vindt en begrijpt. We gaan aan de slag met motivatie, de verschillende insteken en de positie van jezelf ten opzichte van de palen. Ook hiervoor hebben we niet het hele, of halve veld nodig natuurlijk.

De reguliere combisport, hoopers en de behendigheid op maandagavond zal in week 12 of 13 weer beginnen. Alle deelnemers worden hiervan in de verschillende whatsapp groepen geïnformeerd.

Buiten de conditie van het veld hebben een aantal vrijwilligers goed geholpen om gedurende het najaar te snoeien en takken te bundelen. En niet alleen de mensen hebben hier aan meegeholpen. Er was ook een Bearded Collie als hulphond ingezet.

We wensen iedereen een fijn nieuw seizoen toe en leuke lessen en trainingen en kijken er naar uit jullie allemaal weer te zien.

Wil je ook deelnemen aan een cursus of hondensport schrijf je dan in via onderstaande button. Na het invullen en verzenden van het formulier nemen we contact met je op.


Inschrijven