Een stichting

Reviews

Of het nu gaat om een puppycursus, hondensport of workshop, het is altijd belangrijk om te weten hoe de hondeneigenaren het hebben ervaren. Er komt namelijk best wel wat kijken bij het organiseren van een activiteit. Denk aan het regelen van trainers en vrijwilligers, de communicatie en de sociale media. Als stichting probeer je dit allemaal in goede banen te leiden. Maar hoe heeft de deelnemer dit ervaren? Hoe kan je het bij een volgend evenement nóg beter doen?

Hiervoor is inzicht nodig in de kwaliteit van onze activiteiten. Wij evalueren op doorlopende basis de ervaringen van deelnemers. Door de inzichten en feedback die geven wordt zijn wij in staat om direct te sturen wanneer dit nodig is. Op deze manier blijven wij werken aan de tevredenheid.


Lees hieronder een aantal ervaringen van onze cursisten en sporters.

Stefan met Loki

“Ze adviseren wat wel te belonen en wat níet te belonen. Door middel van de clicker leerde mijn hond snel wat ik van hem vroeg”


Op dit moment volgen we een puppycursus. Heel betrokken trainster, die alles duidelijk uitlegt. We leren iedere week zoveel bij! Na 5 lessen kan mijn pup al veel commando’s, zo schattig!”

Sabine Brink


Elly met Ami

“Het trainen met de clicker paste niet bij mij. We hebben toen samen een andere methode gebruikt. Mijn hondje doet het super,..zo trots”