Nieuwe Puppycursus

Voor de allerjongste honden start er binnenkort weer een nieuwe puppycursus. De cursus begint op maandag 15 april om 19:00u op onze trainingslocatie in Nieuw-Vennep.

Inschrijven

Wanneer je met je pup naar onze hondenschool gaat, dan word je goed begeleid bij de opvoeding van jouw nieuwe viervoeter en tegelijkertijd doet de pup een hoop nieuwe indrukken op. Kortom: door met je pup deel te nemen aan de puppycursus geef je hem een goede start!

Naast dat er tijdens de puppycursus de basiscommando’s aan bod komen, zoals zitten, liggen, blijven, naar het baasje toe komen en netjes meelopen aan de riem, ziet een puppy ook veel andere honden op de hondenschool. Door samen intensief bezig te zijn met oefenen en leren bouw je een band op met jouw pup. Je leert elkaar beter te begrijpen onder leiding van een instructeur die jou uitleg en feedback geeft over de basis van het gedrag van honden. Daarnaast stimuleert een puppycursus ook om actief bezig te zijn met de opvoeding van jouw pup. Puppy’s halen zelfvertrouwen uit de beloning van hun baasje. Door een pup in de eerste fase van zijn leven veel vertrouwen en aandacht te geven, groeit zijn zelfvertrouwen en zal hij gemotiveerd blijven om zijn baasje te gehoorzamen.

Wil je meer weten over wat je allemaal gaat leren? Kijk dan op onze puppycursus pagina. Of schrijf je direct in. Zien wij je op ons trainingsveld?


Inschrijven