Nieuw bestuur

Onze Stichting was in 2020 en 2021 geconfronteerd met een stop van alle activiteiten. Dit omdat de Covid-19 maatregelen voor bepaalde perioden roet in het eten had gegooid. Die tijd is gebruikt om een aantal verfrissingen door te voeren. En gelukkig zijn we ook weer volledig open. Recent zijn de entreeborden aan de kant van de weg bij de inrit geschilderd. Ze zijn zelfs voorzien van een lichtje op zonne-energie. Naast deze zichtbare veranderingen heeft er ook een niet zichtbare verandering plaatsgevonden. Het bestuur van de Stichting Hondensport Nieuw-Vennep is uitgebreid met twee nieuwe bestuursleden. Het voltallige bestuur bestaat nu uit Frans de Vos, Stefan Guezen, Henny de Vos en Sylwia Tsutsumi. Respectievelijk voorzitter, secretaris, penningmeester en algemeen bestuurslid. Het bestuur kijkt uit naar een plezierige samenwerking.

Doelstelling

Het doel van de stichting is het bevorderen van de hondensport in het algemeen. En daarbij ook een sociaal en maatschappelijk karakter dient. Naast de bestuurders zijn er veel vrijwilligers actief. Zij zorgen er gezamenlijk voor dat noodzakelijke klussen geklaard worden. Omdat je bij Stichting Hondensport Nieuw-Vennep geen lid hoeft te zijn ontvangen wij geen inkomsten vanuit abonnementen en/of een lidmaatschap. Er is daardoor minder geld beschikbaar voor het onderhoud van de gebouwen en het terrein. Dus de vrijwilligers helpen ons daarom dan ook graag een handje mee. 

Actief trainen

Vele eigenaren van honden trainen wekelijks met veel plezier en inzet op onze trainingslocatie. Het is belangrijk te onderkennen dat het juist voor veel honden zeer belangrijk is om te ‘werken’. Het trainen en het sporten met zo’n hond draagt dan ook bij tot het welzijn van het dier. Je kunt deelnemen aan verschillende en enorm leuke hondensport activiteiten om samen met je hond te doen. Je hond kan zijn energie volop kwijt bij de BehendigheidHoopers of de Combi-sport en ook jij bent lichamelijk actief bezig met je hond.


Schrijf je hier in voor een gedragscursus of hondensport.

Inschrijven