Meer ruimte

We hebben van de overheid ruimte gekregen om weer met meer baasjes en hun honden te trainen. Daar zijn we heel blij mee maar blijf je houden aan de anderhalve meter maatregel wanneer je op onze locatie bent. De kantine is nog gesloten maar hopelijk mag dat straks ook weer als het mooiere weer er aan komt.

Dan kunnen we ook optimaal de nieuwe wip gaan gebruiken. De wip is een behendigheidstoestel en was al even aan vervanging toe. Daar hebben we lang voor moeten sparen en zijn er ook andere activiteiten gedaan om het geld bij elkaar te krijgen. Denk aan de lege flessen actie bij de Albert Heijn in Nieuw-Vennep en een loterij met leuke gesponsorde prijzen. Omdat er ook bij onze stichting minder inkomsten waren door de beperkende maatregelen werd de aanschaf ook nog achteruit geschoven. Echter nu met het lopende vaccinatieprogramma, de behendigheidswedstrijden die weer vanaf juli 2021 mogen gaan starten lijkt ons nu het goede moment. We wensen alle behendigheidssporters veel plezier met deze professionele wedstrijd wip.

Onze trainster Saskia Vat is zo aardig dat zij haar eigen professionele 5 meter tunnel ter beschikking heeft gesteld aan de hondensport bij ons. Dit wordt enorm gewaardeerd waarvoor veel dank Saskia!


Wil je onze stichting ook steunen meld je dan hier aan als vrijwilliger, koop een clubshirt of doneer een geldbedrag. Alle beetjes helpen.