Hondensport

Vind je het leuk om samen met je hond bezig te zijn? Samen actief zijn in een sport die bij jullie past, geeft veel plezier.

Een hondensport is kort gezegd een sport voor je hond. Er zijn tientallen verschillende hondensporten, de een populairder dan de ander. Voorbeelden van populaire hondensporten waar je bij ons les in kunt krijgen zijn behendigheid, hoopers, combisport en rally-o. Daarnaast is er een unieke cursus basis hondensport ontwikkeld. Je kunt dan eerst kennis maken met al deze sporten en daarna een keuze maken voor de hondensport die jou en jouw hond het beste past. Dit met een aanbeveling van onze instructeur.

De meeste honden zijn ontzettend energiek. Het beoefenen van een hondensport is de ideale manier om deze energie kwijt te raken. Naast het krijgen van voldoende beweging heeft het beoefenen van een hondensport nog meer voordelen. Door het samenwerken krijg je bijvoorbeeld een sterkere band met je viervoeter. Wil je ook een hondensport beoefenen met je hond? Bekijk het overzicht en vind een sport die bij jou en je hond past. 

Je kunt je ook hieronder direct inschrijven.


Inschrijven