Foto bestelpagina

Zijn er op een training, cursus, examen, wedstrijd of op een evenement foto’s gemaakt door Marcel van den Bos-Fotografie van jou en jouw hond, of andere familieleden of vrienden? Dan kun je de door ons gepubliceerde foto’s hier bestellen. De foto’s zitten in een eigen map van Hondensport Nieuw-Vennep. Het is mogelijk om te zoeken op de datum waarop je bent gefotografeerd of op een trefwoord. Kun jij je foto’s niet vinden, dan is de kans groot dat onze Marcel van den Bos nog bezig is deze te verwerken. Wij adviseren je in dat geval om het over een paar dagen nog eens te proberen.


Oypo is de dienst en mogelijkheid die wij gebruiken zodat jij je foto’s kunt bestellen. Er zijn verschillende bestelopties. Dat kan als afdruk op fotopapier en in verschillende formaten of als download (digitaal). In de winkelwagen van Oypo zijn de order- en verzendkosten zichtbaar. Je ontvangt je afdruk uiteraard zonder logo of witte teksten.

Het kan helaas voorkomen dat niet alle producten beschikbaar zijn. Dit komt omdat Marcel van den Bos-Fotografie zelf de keuze maakt welke producten hij aanbiedt.


Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, maak je een keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden. Daarnaast ontvang je een bevestigingsmail met alle informatie. Als de betaling bij Oypo binnen is, ontvang je hiervan een bevestiging per mail.