Fijne vakantie

De zomer is al weer een tijdje officieel begonnen maar soms zegt een datum niets. Je kunt bij zon en warmte de zomer al in je bol hebben. En wat was het laats warm. Het is heerlijk om van een prachtige zomer te genieten maar pas met extreme warmte natuurlijk goed op je hond(en) en jezelf. In hoeverre bepaalt jouw hond je vakantiebestemming. Mag de hond mee of wordt de hond ergens ondergebracht waar die goed verzorgd wordt en niets te kort zal komen?

Een aantal van onze cursisten en sporters zijn al aan het genieten van een welverdiende vakantie. De lessen stoppen in de vakanties van de instructeurs maar wij zijn gewoon te bereiken tijdens de zomervakantie. Nieuwe cursussen starten niet in de zomervakantie maar weer vanaf september.

Wanneer u op vakantie gaat wensen wij u een prettige reis, een goed verblijf en een veilige thuiskomst. We zien u graag daarna weer op onze trainingslocatie voor een gedragscursus of het sporten met de hond. Doet u nog niet mee? Meld u dan aan via de inschrijfbutton hieronder.

Inschrijven