Fijne feestdagen

2020 Wat een bewogen jaar voor de Stichting. In maart begon het weer eindelijk op te knappen om een datum te prikken voor het starten van de sporten en de verschillende trainingen en opleidingen.

Helaas werd Nederland stil gelegd door de uitbraak van het Covid-19 virus, welke ons nog steeds bezig houdt.

Sylwia heeft na vijf jaar de maandagavond behendigheid lessen beëindigd. Het combineren met haar werk ging niet meer maar op de zaterdag zal je haar zeker tegenkomen. De lessen op maandagavond zijn overgenomen door Stefan.

In het nieuwe jaar zullen we Leon gaan missen op de zaterdagmorgen. Leon gaat meer trainen met zijn eigen hond en gaan we op wedstrijden tegenkomen wanneer dit weer mag. De groep wedstijdlopers behendigheid die Leon traint zal worden overgenomen door Saskia.

Hartelijk dank Sylwia en Leon voor de leuke en leerzame lessen de afgelopen vijf jaar. En Saskia veel succes en plezier gewenst bij Stichting Hondensport Nieuw-Vennep.

Sylwia, Leon, Annemieke en Stefan maar ook alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor al jullie inspanningen het afgelopen jaar. Ondanks de komende veranderingen hopen we in 2021 weer een fijn sport- en trainingsjaar te mogen krijgen. Wij wensen iedereen; trainers, begeleiders, vrijwilligers en hondenbaasjes een fantastisch 2021.

Namens het bestuur, Henny de Vos.