Cursusaanbod

Er zijn veel cursussen die wij als Stichting Hondensport Nieuw-Vennep aanbieden. Op de onderliggende pagina’s van de betreffende cursus vind je de beschrijving van de cursus. Je kunt direct inschrijven als je wilt. Twijfel je over welke cursus geschikt is voor jou en je hond? Neem dan contact op of stuur ons een email.

Inschrijven

We maken onderscheid in gehoorzaamheid & gedragscursussen en in het trainingen voor het sporten met je hond. De ervaren instructeurs zijn in bezit van de benodigde diploma’s voor het geven van instructie bij de gehoorzaamheidscursussen of het verzorgen van de trainingen bij het sporten met je hond.

In al onze cursussen leert u hoe op een fijne manier om te gaan met de hond. Met een positieve beloningsmethode leren we de oefeningen/commando’s op een ontspannen wijze aan.

Gehoorzaamheid & gedragscursussen:
Puppycursus, pubercursus, vervolgcursus, sociale huishond & GG.

Sporten met je hond:
Behendigheid, hoopers, combisport.

Workshops:
Kind en hond, wandelen zonder trekken, hondentaal.

We adviseren je wat wel te belonen en wat níet te belonen. Door middel van de clicker leert je hond snel wat er gevraagd wordt en zal de oefeningen indien juist aangeleerd goed worden opgevolgd. Mocht blijken dat de clicker niet bij je past, zoeken we samen een andere methode. In de periode van pup naar volwassen hond beantwoorden we al je vragen. Maar natuurlijk staan we hier ook na deze periode voor open. Stichting Hondensport Nieuw-Vennep is dé hondenschool voor iedereen!


Inschrijven