Crowdfunding aktie

De verbetering van de kantine tijdens de sluiting in verband met Covid-19 is bijna klaar. Op een stuk vloer leggen en wat afwerking en schilderwerk na.
We zijn blij met de nieuwe website en de zichtbaarheid op Google via Google Maps en Google Mijn Bedrijf. De flyers zijn verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor visitekaartjes met hierop de verschillende QR codes naar al onze sociale media kanalen. Dit alles heeft ook al geresulteerd in een extra pubercursus en aanmeldingen voor hondensporttrainingen door een betere vindbaarheid op internet.

HELP! ons hier!

Het volgende project staat al weer voor de deur. En daar willen we je hulp voor vragen. We willen ook graag de entree van onze locatie verfrissen
en meer zichtbaar maken. De bestaande slagboom en beide borden naast de ingang willen we schilderen en voorzien van het nieuwe 2020 logo.

We hebben twee vlaggenmasten maar er wapperen geen vlaggen. En dat is nu juist zo belangrijk om hondenliefhebbers te laten opmerken. namelijk dat er van alles te doen is voor baasjes en honden bij Hondensport Nieuw-Vennep.

Als stichting hebben wij geen winstoogmerk. Dus om dit alles mogelijk te maken hebben we financieel hulp nodig. Hondensport Nieuw-Vennep is daarom gestart met een crowdfunding actie om samen met jou de €200 bij elkaar te krijgen die nodig is.

Jouw donatie zou welkom zijn en wordt gereserveerd in dit project wat we medio november 2020 met vrijwilligers gaan uitvoeren. Hoe we de entree voor ogen hebben? Kijk hier maar eens op onze Instagram pagina.

Doe je mee? Doneer dan hier jouw bijdrage. Alvast bedankt voor je hulp.