Combisporters gezocht

Naast behendigheid en gedragstrainingen neemt het combineren van beide ook in Nederland een steeds groter toevlucht. De combisport waaronder ook agility-o zijn overgewaaid vanuit de Verenigde Staten.

Inschrijven

Bij de Combisport draait het om “samen” en dus mag uw hond niet te ver bij je vandaan lopen. Je neemt de hindernissen samen, als jouw hond je op de baan achterlaat en alvast naar de finish gaat kost dat punten. Andersom mag je jouw hond niet in de steek laten, het gaat om SAMEN een sport beoefenen

Omdat er nu een aantal honden met pensioen mogen is er plek op de donderdagavond voor nieuwe deelnemers.

Bij de Combisport doe je mee op vier onderdelen:

  • De gehoorzaamheid is gebaseerd op het GG-programma van de FHN. De hond moet netjes volgen, komen op commando en kunnen apporteren.
  • Combi-Jump is een onderdeel waarbij hond én baas moeten springen over vier hindernissen. Foutloos en zo snel mogelijk!
  • Combi-Speed is een ander onderdeel waarbij snelheid belangrijk is. Neem met je hond zo snel mogelijk acht poortjes zigzaggend over het veld.
  • De stormbaan – hierbij moet jouw hond de toestellen correct nemen, en ook hier gaat het weer om een snelle tijd.

Combisport is super leuk om te doen. Je bouwt een geweldige band op met je hond en bent zelf ook lekker in beweging. Schrijf je nu in!


Inschrijven