Aanpassing borden

Enige tijd geleden hebben we een kleine crowdfunding gedaan om wat geld bij elkaar te sprokkelen om de entree van onze locatie te verfrissen. Duidelijker zichtbaar vanaf ‘de berg’ in het wandelgebied bij restaurant Venneper Lodge en voorzien van ons nieuwe logo.

Iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd, dank je wel! De twee borden aan de zijkant zijn inmiddels opgeknapt. Dit zal de meeste wandelaars in het losloopgebied aan de overzijde en mensen die langsrijden wel gaan opvallen.

Zo gaat onze stichting meer aanwezig zijn in de regio waardoor we hopelijk meer hondensporters en cursisten kunnen verwelkomen. Niet alleen voor een puppycursus of voor agility maar ook voor de vervolgcursussen en andere hondensporten waarin les wordt gegeven.


Met het aanpassen van de bebording zijn we er nog niet. Er zal mogelijk ook een betere signalering komen op de slagboom. Ook wordt er nagedacht over het plaatsen van nieuwe vlaggen.

We hebben een jasje uitgedaan tijdens de opgelegde sluitingen waarbij alle kosten wél doorliepen. Steun van de overheid en coulance hebben wij als Stichting Hondensport Nieuw-Vennep niet gekregen. Dus hopelijk helpt een betere zichtbaarheid om honden eigenaren enthousiast te krijgen om eens langs te komen.